Botiga Club Bàdminton

Benvolgudes famílies,

La compra de la roba del Club per la propera temporada ja està disponible. Tot seguit us passem indicacions del què cal fer, tenint en compte que:

 • Jugadores/rs federats, tenen com equipació obligatòria la següent:
  • Samarreta competició
  • Pantaló competició
  • Xandall de club
 • Jugadores/rs no federats, NO tenen cap equipació obligatòria.

VISITA LA BOTIGA DEL CLUB

COMANDA EQUIPACIÓ CLUB BÀDMINTON

MOLT IMPORTANT FIXA-SE BÉ EN LA PEÇA A COMPRAR PER EVITAR CONFUSIONS I ADQUIRIR PER EXEMPLE UNA SAMARRETA DE NOIA ENLLOC D‘UNA DE NOI, O UNES MALLES ENLLOC D’UNS PANTALONS…
COMPRA I PAGAMENT: es farà a través de la botiga on-line que trobareu a la web del club.

Estarà oberta del 25 de juliol al 8 d’ agost en un nivell de preus més baixos ja que durant aquest període GEFF acumularà comandes per poder fabricar en sèrie tots els productes i que els rebeu a la direcció que sol·liciteu a principis de setembre.

A partir del 8 d’agost els preus seran incrementats per compensar la producció individual que s’haurà de realitzar comanda a comanda. Recomanem a tothom que entri la comanda abans de la data indicada!!

A la web existiran tres plataformes de pagament possibles:

 • Targeta de crèdit/dèbit
 • PayPal
 • Plataforma online que permet finançar la compra i així poder dividir el pagament en còmodes terminis durant els mesos triats per al comprador.

TALLES

de cada peça cal que entreu la talla que correspongui, assegurant-vos que és correcte. Apart, dins de la botiga trobareu quadres de talles indicatius, i un link a un vídeo que us ajudarà a entendre millor com triar la talla correcte. Per als productes personalitzats (amb nom) no es pot garantir el canvi de les peces per a un error en la elecció de la talla.

ENVIAMENT

L’enviament serà efectuat directament al domicili indicat en la realització del a compra com qualsevol altra plataforma de venda online.
El temps de producció de la roba serà d’un mes aproximadament, però s’ha de tenir en compte que totes les comandes fabricades entre el 25 de juliol i el 8 d’agost es començaran a fabricar a partir del 9 d’agost.

NOM A LA SAMARRETA

Per a les samarretes de joc serà obligatori introduir l’inicial del nom + el cognom, que serà imprès en majúscules en tots els casos. Ni GEFF ni el club es poden responsabilitzar de la no correcte introducció del nom, ja siguin accents, errors ortogràfics.

Per qualsevol dubte, abans de fer comanda, ens podeu contactar.

Salutacions i gràcies

Patrocinadors

Fusteria Álvarez Santiago Vicedo Estudi Fotografic ELECTRO RUÉ INTERCERDANYA Jardibert